De zoete inval
kruiden honing van het land

Kruidenhoning

Dit is honing met de verrukkelijke smaken van rozenbloemen, muntblad en kliswortel. Je kunt hier allerlei kanten mee op: smeer het op je brood of scones, doe het in de dressing, rooster er bietjes of witlof mee of maak er marsepein, notenballetjes of ander gebak mee. Ontwikkeld met High Teas, B&B’s en iedereen die van een originele zoete verwennerij houdt voor ogen. De ingrediënten zijn puur natuur en om dit zo te houden vragen we van jou om de honing voor gebruik steeds even door te roeren.

Ingrediënten

zout, rijstmeel, wilde kruiden
(brandnetel, witte dovenetel, kaasjeskruid, zevenblad, vogelmuur, hondsdraf, gewone berenklauw*, grote klis, engelwortel*, bieslook), geelwortel, peper.

*Allergenen:
schermbloemigen, kan sporen van gluten en noten bevatten

Lekker als tussendoortje

Handig voor op het werk of thuis. Ontwikkeld met gemeentehuizen, bedrijven, instellingen en andere organisaties, en iedereen die van een pure hartige oppepper houdt voor ogen. Een gezonder alternatief voor andere hartige pauzemomentjes. Doe 1 theelepel van dit wilde groenten poeder in een beker heet water en je hebt in een handomdraai een heerlijk hartige oppepper.

Lekker recept

Bietensalade met wilde groenten